Eclectic decor LCD “Commandant’s quarters”

Design project of an apartment for large family: mom, dad, older son 18 years, daughter 8 years old and the youngest son 4 years. Apartment of 105 sq m with a balcony.

Task:

For parents and eldest son to provide for separate rooms for the Junior joint. Necessarily isolated living room (originally the Builder was a living room combined with kitchen).

Solution:

The living room moved to the former parents ‘bedroom, and the place of the former living room posted room for the eldest son and the parents’ bedroom . The Junior has allocated the biggest room, plus it is joined by a balcony on which is placed the workplace young schoolgirl. The loggia is insulated and attached to the total area of the apartment arranging a cozy place to stay. In the end I got three separate full rooms and the kitchen turns into a spacious hallway. Living room, bedroom and kitchen with a hallway designed in a contemporary classics in children’s Scandinavian style, and the room of a teenager with elements of the loft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *